Rádió

A Friss Rádió 2002. január 7-én indult, Debrecenben és 30 km-es vonzáskörzetében fogható, de az online sugárzás lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor hallgatható legyen a csatorna műsora. A rádió koncepciója a kezdetek óta ugyanaz, minőségi közszolgálati rádiózás, egyedülálló zenei tartalommal. Ennek érdekében olyan témák megjelentetésére, és bemutatására helyezi a hangsúlyt, amellyel hazai viszonylatban is az egyik legsokoldalúbb rádióvá vált az elmúlt években. Célközönségünk a művelt, nyitott gondolkodású ember, aki érdeklődő és odafigyel arra, amit a 90 MHz-en hall. A rádió programjában megtalálhatók a reggeli, délutáni, valamint esti élő műsorok, a széles közönségnek szóló informatív magazinok. A rádió minden műsorára jellemző, hogy modern szemléletben értéket próbál közvetíteni. Olyan adást szerkesztünk, amire oda kell figyelni, és részévé válik a hallgatók életének. Hiszünk abban, hogy a szónak van ereje, nálunk mind a vendég, mind pedig a hallgató elmondhatja véleményét, közösen gondolkodhat.

ÚJ NÉVEN VÁLTOZATLAN TARTALOMMAL

2013 októberétől változatlanul igényes tartalommal, a megszokott színvonalas műsorokkal és kiváló zenékkel, megújult névvel és még nagyobb lendülettel szól a 90 MHz-en! Ha mindig friss és aktuális szeretnél maradni a Debreceni Egyetem és a város életével kapcsolatban akkor válassz bennünket.

AZ FM90 CAMPUS RÁDIÓ médiaszolgáltatási tevékenységét és műszaki fejlesztését Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.